Genel

Sade Davetiye Modelleri

Düğün günü yaklaşan çiftleri bekleyen ve tamamlanması gereken pek çok detay bulunuyor. Düğünün nasıl yapılacağı belirlendikten sonra mekân seçiminin yapılması, gelin ve damadın düğünde giyecekleri kıyafetlerin alınması gibi birçok husus çiftleri bir yandan yoran bir yandan da heyecanlandıran ve keyiflendiren noktalar arasında yer alıyor. Düğün hazırlıkları içerisinde hem maddi hem de manevi anlamda kıymet verilen ve özen gösterilen detaylardan bir tanesi de kuşkusuz düğün davetiyeleri. Piyasada gerek baskı gerekse görsellik açısından oldukça fazla çeşitliliğin olduğu düğün davetiyelerinin seçimi çiftler açısından oldukça önem taşıyor ve düğünle ilgili detayların konuklara iletilmesi amacının ötesinde günün anlamını ifade eden ve geleceğe taşınacak bir anı gözüyle bakılıyor. Son yıllarda çiftler daha çok modern yorumlanmış haliyle sade davetiye modelleri arasından seçim yapmayı tercih ediyor.

Ekonomik Sade Davetiye Modelleri

Şık ve asil görünümü ile her dönemin çiftleri arasında modası geçmeyen sade davetiye modelleri aynı zamanda ekonomik fiyat seçenekleri ile de talep görüyor. Düğün masraflarının çiftleri ve ailelerini bütçe açısından fazlasıyla zorladığı düşünüldüğünde ekonomik davetiyeler özellikle davetli sayısının fazla olduğu törenler için ciddi bir maliyet unsurunu azaltmak anlamına geliyor. Bununla birlikte davetiye fiyatlarını belirleyen husus yalnızca görsel açıdan zengin bir model olması değil. Baskı kalitesi ve baskı için seçtiğiniz teknik de fiyatı değiştirecektir. Bu açıdan davetiye modelinin sade olması tek başına ekonomik bir davetiye için yeterli değildir. Firmamızda uygun fiyata kaliteli baskı yapılmasını garanti ettiğimiz sade modellerimiz bulunmakta olup detayı bilgi için iletişim kurabilirsiniz.

Her Devrin Modası Sade Davetiye Modelleri

Davetiye modelleri yalnızca fiyatına bakılarak seçim yapılan detaylar değil elbette. Düğünün ya da düğün sahibi çiftlerin tarzını göstermesi açısından da önemsenmesi gerekli. Planladığınız düğün töreni gereksiz şatafatlardan ve abartılı görsel öğelerden uzak, asil ve şık bir tören ise sade davetiye modelleri bu seçiminizi yansıtmak için ideal modeller olacaktır. Sade modeller aynı zamanda devrin popüler kültür öğelerinden bağımsız olarak her dönem için talep gören ürünler arasında yer almaktadır. ( Bknz. Bursa Düğün Davetiyesi )

Bir önceki yazımız olan Online Davetiye başlıklı makalemizde Online Davetiye hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili gönderiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir