Genel

Özel Tasarım Düğün Davetiyesi

Düğünler gelin ve damatlar için önemli bir gecedir. Gecenin güzelliği kadar güzel geceyi en güzel şekilde yansıtan bir davetiye yapılması oldukça güzel bir alternatif olacaktır. Ayrıca özel tasarım düğün davetiyesi ile özel dekorasyonun da ön gösterimi bu davetiyeler olmaktadır. Davetiyeler zarflı, şişede ya da kutuda olabilir. Tüm bu davetiyelerin farklı birçok çeşidi bulunup özel olarak tasarlanan davetiyeler de mevcuttur. Davetiyeler hem damat hem de gelin tarafından bire bir seçilmelidir. Böylelikle ortak zevkler sonucu bir tercih yapılabilir.

Özel Tasarım Davetiyelerin Şıklığı

Çiftlerin hayatlarını birleştirme yolunda attığı ilk adım nikah ve bu adımı sevilen kişilerle kutlama etkinliği yani düğün yapılır. Sevilen bu kimseler düğün davetiyeleri de sevilecek tarzda yapılıp gönderilmelidir. Davetiyeler hazır hallerde piyasada bulunabilir. Ancak herkesinkine benzemeyen herkesten farklı bir davetiye de edinebilmek mümkündür. Bunun içi sunduğumuz hizmet doğrultusunda özel tasarım ürünlere ulaşmak mümkündür. Özel tasarım düğün davetiyesi seçilirken dikkat edilecek bazı hususlar söz konusudur. İlk olarak gelinin de damadın da beğenmesi gerekmektedir. Daha sonra dikkat edilecek diğer unsur düğünün temasının modern ya da klasik olması ile hakim renk tonudur. Sonra da bu tema doğrultusunda bir metin özgünce hazırlanıp yine buna uygun bir şekilde yazı tipi ile oluşturulur. Tüm bular aslında davetiyenin dışarıdan algısını oldukça etkiler ve merak uyandıran bir durumdadır. Ayrıca yazılan metin ile gelin ve damat adları faklı yazı tipiyle olmalıdır ki estetik açıdan daha güzel bir görünüm yakalanabilsin. Ayrıca davetiyelerde kullanılacak olan kağıt tipi de önemli olan bir durumdur. Kağıt düz, renkli ya da dokumalı olabilmektedir. Kağıda yazılan yazılar kabartmalı olabilir ya da farklı tarzlarda olabilir. İstenilen parçaları bir araya getirip gelinlerin ve damatların mutlu günlerinin ön gösterimi davetiyeler üretmekteyiz.

Özel Tasarım Davetiyelerin Fiyatları

Özel tasarım düğün davetiyesi fiyatları ürünün özellikleri doğrultusunda oluşur. Kullanılan her malzeme her detay ürünün fiyatını değiştirmekte olup her bütçeye uygun olan ürünler üretilebilir. Önemli olan gelinin ve damadın mutluluğudur. Aracılığımız ile istenilen hayalleri süsleyen düğün davetiyelerine ulaşmak mümkündür.

Bir önceki yazımız olan Kutlu Doğum Davetiye Örnekleri başlıklı makalemizde Kutlu Doğum Davetiye Örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir