Genel

Düğün Davetiyesi Fiyatları

Düğün davetiyesi fiyatları bilhassa yeni evlenen çiftlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesidir. Tam nitelikli bir düğün organizasyonu yapıldığında davetiye olmazsa olmazlardan biri haline geliyor. Aylarca en ince ayrıntısına kadar planladığınız düğün organizasyonunda nihayet sona yaklaşmışken bu noktada davetiyeler ve davetiye arayışı gündeme gelmektedir. Başlangıçta yakınları ve yanınızda olmasını istediğiniz kişileri, bu özel güne davet etmek amacı ile gönderilen davetiyeler, günümüzde düğün konseptinizin bir parçasıdır denilebilir. Düğün yahut sünnet merasimi, nişan, kına gecesi hatta doğum günlerinde bile davetiyeler kullanılabilir haline geldiğinden sayısız fiyat aralığı ve çeşit bulunmaktadır. Sektörün hızlı gelişmesi ile fiyatların değişken olduğunu söylemek mümkündür.

Davetiyelerde Fiyatı Ne Belirler?

Davetiyelerde fiyatlandırma; kağıt kalitesi, basım sayısı ve davetiye tercihi gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Bununla birlikte yine de ortalama bir fiyat belirlemek gerekirse davetiye başı 0.50- 0,75 TL şeklinde devam edebilmektedir. Düğününüzü yıllar sonra da ilk günkü gibi hatırlamak için çok iyi bir anı olan davetiyeler, geçmişten beri kullanıldığından resmi düğün töreninin bir parçasıdır. Hatta yakınlarınız davetiye gitmediği için bile düğün töreninize katılım göstermeyebilmektedir. Bir davetiyede olması gereken kadar bilgi ve aksesuar olmalıdır. Burada düğün konseptinize uygun kağıt türü ve aksesuarlarını tercih edebilirsiniz. Süsleme ve dizaynda sınır olmadığı için arzu ve istekleriniz doğrultusunda beğenilerinizi değerlendirebilirsiniz. Düğün davetiyesi fiyatları çeşitlilik gösterse de her keseye uygun davetiyeler bulunmaktadır. Burada vurgulanması gereken ve öne çıkan detay, davetiyelerdeki kağıt kalınlığıdır. Kağıt yahu materyal ne kadar kalın olursa, fiyat o kadar artış gösterecektir.

Davetiye Fiyatlarında Geniş Aralık

Düğün davetiyesi fiyatları her keseye uygun seçenekler sunarken, ucuz yollu klasik boyutlarda ve kalınlıkta davetiyeler de bulunmaktadır. Bu davetiyeler size sunulan seçenekler arasından alınarak istenilen sayıda baskıya hazır hale getirilip, basılmaktadır. Öte yandan ultra lüks, parlak kağıt ve aksesuarlardan oluşan, kitap kalınlığına kadar kalınlaştırılabilen davetiyeler de seçenekler arasında yer almaktadır. Geniş fiyat aralığı içerisinde davetiye seçimizi yaparken zevkler, konsept, mekan, bütçe gibi unsurları dikkate alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Resimli Davetiye Örnekleri ve Fiyatları başlıklı makalemizde Resimli Davetiye Örnekleri ve Fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir