Genel

Değişik Tasarımlı Düğün Davetiyeleri

Yeni evlenecek olan gelin ve damat adayları için birçok farklı opsiyon önlerinde bulunuyor. Bunlardan birisi de düğünden önce sevdiklerini yanında görmek için bastıracak oldukları davetiye. Bu konuda özellikle gelinlerin çok hassas davrandığı bilindiğinden dolayı gelin ve damat adaylarının birlikte karar verebilecekleri davetiye tasarımlarına firmamız geniş bir ürün portföyü ile yer veriyor. Böylece değişik tasarımlı düğün davetiyeleri içerisinde yeni evlenecek olan çiftler kendi kişisel zevklerine uygun olanlarını tercih edebiliyorlar. Son derece geniş olan katalog ile her zevke hitap eden farklı bir çözüm mutlaka bulunuyor.

Değişik Tasarımlı Düğün Davetiyeleri ve Modern Çizgiler

Firmamızın bünyesinde çalışmakta olan grafikerler sayesinde kişiselleştirilebilir davetiyeler de firmamız tarafından kısa sürede basılabiliyor. Gelin ve damadın birlikte karar verebilecekleri hayallerindeki davetiyenin şekillenmiş ve somutlaşmış halinin birkaç gün içerisinde ellerinde olmasını sağlıyoruz. Böylece değişik tasarımlı düğün davetiyeleri konseptinde yer almakta olan modern davetiyelerimize de mutlaka göz atılması gerekiyor. Oldukça kaliteli ve dünya standartlarında basılmakta olan davetiyelere ek olarak klasik çizgilerin yer almış olduğu düğün davetiyeleri de oldukça beğeniliyor. Çiçekli kalpli gelin ve damat figürlü olan davetiyeler genellikle birçok çift tarafından tercih ediliyor. Ayrıca çiftlerin oldukça beğenmiş olduğu hasır İpli olan davetiyelerde natürel çözümlerimiz arasında yerini almış durumda. PVC kaplamaların da yer almış olduğu farklı ve renkli Premium davetiyeler de yine düğün davetiyesi kataloğumuzda sizler için bulunuyor.

Uygun Fiyatlı Değişik Tasarımlı Düğün Davetiyeleri

Son derece kaliteli kâğıtların tercih edildiği basım aşamasında da yine firmamız kalitesini konuşturuyor. Zira bir sanat eserine dönüşmüş olan davetiyelerdeki figürlerin belirlenmesinden yazıların fontlarının ayarlanmasına zarfın hangi renkte ve şekilde tercih edileceğine kadar bütün aşamalarda gelin ve damadın fikri alınarak son şekil verildikten sonra uygun fiyatlara davetiyeler basılabiliyor. Sadece mağazamızdan değil internet sitesinde bulunmakta olan yönergeleri takip ederek de aynı şekilde düğün davetiyesi siparişi vermek mümkün. Ayrıca son derece marjinal çizgilerin ve tasarımların yer almış olduğu değişik tasarımlı düğün davetiyeleri kataloğumuz da oldukça ilgi görüyor. Böylece her zevke hitap eden farklı tasarımların yer aldığı uygun fiyatlı davetiyelere kısa sürede kavuşabiliyorsunuz.

Bir önceki yazımız olan Davetiye Tasarımı başlıklı makalemizde Davetiye Tasarımı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir